Δευτέρα, Ιουνίου 05, 2006

Τους Lordi τους θυμάστε;


Φυσικά και τους θυμάστε, κάποιοι μάλιστα τους βλέπουν ακόμα στους εφιάλτες τους! Ένα συγκρότημα εκ των Σκανδιναβικών χωρών που συγκέντρωσε την μαζεμένη αντίδραση (βλ. μπούχτισμα) του κοινού και συμβόλισε την ανατροπή. Την ανατροπή στο γκλαμουράτο, φανταχτερό πανηγύρι τους με τα φορέματα των 170 χιλιάδων ευρώ και τα αστραφτερά κοσμήματα όπου ψάχνεις απελπισμένα να βρεις τί σχέση έχει η λέξη "μουσική" σαν έννοια με αυτό το κατασκεύμασμα.

Πόσο κλειστόμυαλοι μπορεί να είναι οι άνθρωποι που ξεκινούν τέτοιου είδους -και μάλιστα επίσημες- διαμαρτυρίες (βλ. http://www.paskedi.gr/UserPages/NewsLetterPreview.aspx?ID=58) φωνάζοντας για την απαγόρευση των Lordi και των μηνυμάτων που περνάνε. Αναρωτιέσαι ειλικρινά σε ποιον μεσσαίωνα ζουν και ψάχνουν μάγισσες. Έχω προσπαθήσει πολύ να βρω τα κρυμμένα σατανιστικά μηνύματα των συμπαθέστατων τεράτων (να δείτε ένα γκομενάκι που κρύβεται στα keyboards!) που υποχθόνια προσπαθούν να καταστρέψουν την κοινωνία μας. Όποιος τα βρει παρακαλείται να τα καταθέσει και τότε θα φάω όλα τα cd μου. Είμαι σίγουρος ότι οι Lordi θα ήθελαν πολύ να τους αφιερώσουν ένα τραγούδι τους: "Would you love a monsterman, could you understand the beauty of a beast?".
Τί αστείοι που είναι και οι υπόλοιποι που βγαίνουν στο γυαλί και λυπούνται για την νεολαία και την κατάπτωσή της. Την νεολαία που αντέδρασε στις κονσέρβες και το χρηματοκεντρικό σύστημα της μουσικής βιομηχανίας τους. Αυτής της βιομηχανίας που έχει καταστρέψει τους ακροατές (η μουσική δεν καταστρέφεται ούτε από αυτούς όσο και αν προσπθούν, πόσο μάλλον από την πειρατεία). Αντί να είναι χαρούμενοι...

Όσοι δεν γνωρίζατε τους Lordi (ούτε κι εγώ) το hard rock hallelujah ήταν μια καλή αρχή. Αν είστε του αθλήματος, μην μείνετε εκεί. Οι Lordi υπάρχουν από το 2002 και έχουν κυκλοφορήσει 2 δισκάκια και 3 single όμορφης, μελωδικής, πόζερ, ξεσηκωτικής πάουερ μουσικής. Δύσκολα ξεχωρίζεις κάποιο κομμάτι που να μη σου αρέσει. Όλα έχουν από μια χαρακτηριστική μελωδία που ξαφνικά πιάνεις τον εαυτό σου να τη σφυρίζει ασυναίσθητα. Σου φτιάχνει το κέφι.

Και για να μη ξεχνιόμαστε...
Devil is a loser
and he's my bitch!!

2 σχόλια:

dyolf είπε...

alhth guestblogger phges na mu fas tin fatsa alla den su perase!!!

Vasika edw pu ta leme kai oi lordi teriazun perifima ston xaraktirismo pu dineis stin prwti paragrafo. Poly xamos gia to tpt kai oloi asxolithikan me to kataskevasma (to pws vgenoun epi skhnhs) kai oxi me tin mousikh tous. Tha eixan kerdisei prwti thesi an xwris to monsterous makigiaz? Amfivallw... Kai epi skinhs den mporw na tus xaraktirisw idiaitera ekdhlwtikous.

Parolla ayta, i mousikh tus eine poly euxaristh kai mu thimizei diskous u.d.o (opou eime fanatikos). Kai san metal fan ennoeite pws itane ekplhksh pu vghke mia tetoia mpanta se mia tetoia ekdhlwsi fanfarismou opws i eurovision...

dyolf είπε...

kala gia tis diamartyries kai ta resta exw na pw apla "Τη σφραγίδα έχει ρίξει ύστερα η εικόνα θα μυρίσει..."

grafikoi for ever!