Τρίτη, Ιουνίου 13, 2006

Τι θα γινόταν αν...

δεν ξημέρωνε αύριο για εμάς; Δεν έχει σημασία ο λόγος, τον αφήνω στην φαντασία σας. Θα μπορούσε να ήταν μια θανατηφόρα επιδημία, ένας πυρηνικός πόλεμος, ένα γιγαντιαίων διαστάσεων (τσου)τσουνάμι ή ακόμα επιδρομή Βογγονικού στόλου (αν δεν γνωρίζετε τι είναι οι Βόγγονς, κλικ εδώ).
Παραβλέπω τυχόν σκέψεις που δημιουργούνται στο μυαλό σας, για πιθανή ψυχική διαταραχή στο προσωπό μου και σας (ξανά) ρωτώ.

Τι θα γίνονταν στην Ελλάδα αν γνώριζε η ανθρωπότητα ότι έρχεται το τέλος; Οεο;
  1. Θα υπήρχε κυκλοφοριακή συμφόρηση σε όλους τους δρόμους από πανικόβλητες μάζες που θα ωρύονταν ωσάν τον Τσαλίκη. Στην Κατεχάκη δεν θα παρατηρούσαμε ουδεμία διαφορά.
  2. Κάθε 5 λεπτά θα μεταδίδονταν σε όλα τα κανάλια εκτακτά δελτία με καθησυχαστικά μηνύματα του στυλ "Μην ανησυχείτε, επίλεκτη ομάδα της NAΣΑ το ελέγχει". Φυσικά θα ήταν μούφες.
  3. Η αντιπολίτευση θα έβγαζε ανακοινωθέν με δριμύ κατηγορώ στην κυβέρνηση "της αδράνειας" και των διαπλοκών. Θα υπήρχε σχετική πρόταση για πρόωρες εκλογές μέσα στο τελευταίο 24ωρο του πλανήτη. Ο Ρουσσόπουλος απαντά : "Παραλάβαμε χάος"...
  4. Οι απαισιόδοξοι θα κάνανε υπομονή. 1 μέρα είναι θα περάσει...
  5. Η Λουκά πανηγυρικά θα δικαιωθεί. Εμ και Lordi και Πανούσης και τραβεστί, είδε και αποείδε ο Θεός και μας κατά κεραύνωσε.
  6. Οι κοσμικές εκπομπές θα είχαν αφιέρωμα πως θα περάσουν το τελευταίο βράδυ τους οι επώνυμοι. Κρίμα, δεν θα προλάβουν να δείξουν φωτογραφικό υλικό αύριο...
  7. Θα επισπευδόταν ο τελικός του Fame story / Dream show. Ρεκόρ ακροαματικότητας από αυτόχειρες τηλεθεατές που πυροβολήθηκαν κατά την διάρκεια του τελικού. Για 5-10 ώρες ζωής πραγματικά δεν άξιζε να περάσουν αυτό το μαρτύριο.
  8. Ο Τριανταφυλλόπουλος θα έφερνε στο φως βίντεο ντοκουμέντο με χρηματισμό βουλευτή (τα γνωστά δηλαδή).
  9. Η Κλάρα θα έχεζε στο 4 (αν ήταν Κυριακή). Οι υπόλοιποι θα 'χαμε χεστεί πάνω μας.
  10. Οι συνδικαλιστές θα διοργάνωναν επιτόπου πορεία με τελικό προορισμό την Μητρόπολη αυτή την φορά και ουχί στην Αμερικανική Πρεσβεία. Έντονες αποδοκιμασίες έξω από τον ναό.
  11. Θα γλυτώναμε από τα δάνεια και τις πιστωτικές.
Τι θα έκανα εγώ;
χμμμ, μαλλόν θα έκανα ένα τελευταίο post στο blog μου.




Αν δεν είχα κολήσει στην Κατεχάκη...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα λειτουργούσε η σύνδεσή σου στο Internet? Είναι βέβαιο ότι όλοι θα ήθελαν να δουν το τελευταίο τους porno ή να έχουν την τελευταία λέξη σε ένα flamewar (btw Linux Rocks!) :)

dyolf είπε...

@jon : Στην ανάγκη θα έμπαινα με την σύνδεση του ΤΕΙ που είναι σταθερή σαν βράχος. Εμμ οκ σαν βότσαλο. Καλά, σαν φούσκα...
Είναι πιθανό να καταστραφεί ο κόσμος με απαρχή ένα flamewar επίσης! Φαντάσου πρωτοσέλιδο : "3ος Παγκόσμιος Πόλεμος με αφορμή flamewar σε thread -Linux ή Windows καλύτερα? στο slashdot

@neted : Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.
Επίσης μ' αρέσουν οι μαύρες τρύπες. Άντε καλά να περνάς στο άπειρο. Αμά σκάσει όντως σαν καρπούζι η γή, θέλω μια ζουμερή φέτα και από δώ.

Marialena είπε...

Λες? Δεν το είχα σκεφτεί μέχρι τώρα. Μάλλον διαλογισμό σαν τον Λι Μου Μπάι στον Τίγρη και Δράκο θα έκανα περιμένοντας το τέλος... ωραία κουβέντα πιάσαμε, από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη!

Καλημέρα Νεκτάριε και καλώς σε βρίσκω και από δω! φιλιά, Μ.

dyolf είπε...

ΩΩ καλώστηνννν :) Πολύ χαίρομαι που ήρθες απ' τα μέρη μου!

snikolas είπε...

Τι θα γινόταν; Εγώ πάντως θα έβγαινα με την κίτρινη πετσέτα μου έξω και θα την έκανα για το ρεστοράν στο τέλος του σύμπαντος να φάω το πιάτο της ημέρας!

dyolf είπε...

Πιες μια πανγαλακτική γαργαροκροτίδα και για μας Νικόλα :D