Κυριακή, Μαρτίου 21, 2010

Illusions

Το κακό με τις παραισθήσεις είναι ότι άπαξ και τις αντιληφθείς, δεν μπορείς να πείσεις πάλι τον εαυτό σου ότι είναι αληθινές...

Τρίτη, Μαρτίου 16, 2010

Δώσεεεεεεεεε



Λες τελικά;

Δευτέρα, Μαρτίου 08, 2010

Είναι πολλά τα λεφτά (που φάγαμε) Άρη...

Jeffrey is on world tour και οι υπόλοιποι παρακολουθούμε από τον καναπέ το πέπλο φιλελληνισμού που σκεπάζει στο διάβα του ο mr. Papandreou. Κολητούς όπως φαίνεται ψάχνει ο Γιωργάκης πάντως και όχι τσέπη. Αφού το είπε ξεκάθαρα ρε παιδιά, η χώρα έχει καλύψει τις ανάγκες τις μέχρι μέσα Μαρτίου. Νοίωστε την ζεστασιά της οικονομικής ασφάλειας λέμε. Όλα ρολόι.

Πέρασε και η εβδομάδα εθνικής προσβολής με τα κωλοδάχτυλα του Focus. Μπουχτίσαμε να ακούμε τους λαϊκισμούς του κάθε πικραμένου, ο οποίος σήκωσε λάβαρα και καρυοφύλλια και θυμήθηκε τις αποζημιώσεις που μας χρωστάνε από την κατοχή. Αποζημιώσεις που ουδείς κερατάς θυμήθηκε να διεκδικήσει 60 χρόνια τώρα, προς τιμήν της "κάνω την πάπια" στάσης που κρατά διεθνώς η χώρα απ'την μεταπολίτευση και έπειτα.

Μήπως (λέω μήπως) σωστά μας προσάπτουν τον τίτλο του αδιόρθωτου μαλάκα στην Ευρώπη; Και αυτοί που κάνουν λόγο για υπέρμετρη ασέβεια στην παραποίηση της Αφροδίτης της Μήλου ας κάνουν μια σύγκριση του γεγονότος με τα χημικά που έριξαν στον Γλέζο και τα επεισόδια ΠΑΝΩ στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και μετά ελάτε και πείτε μου ποίος σέβεται περισσότερο και τι.

Όσο για τις προτάσεις του απλού Γερμανικού λαουτζίκου να πουλήσουμε την Ακρόπολη και τα ακριτικά νησιά για να ξεχρεώσουμε, έχω να πω ότι τρέμω στην ιδέα. Τρέμω γιατί πιστεύω ότι υπάρχουν άπειροι αποστάτες και προδότες σε αυτήν την χώρα που θα το βρουν φανταστική ιδέα.

Τουτέστιν, για να μάθουμε και κάτι: παραφράζοντας το απόσπασμα της ΓΕΝΕΣΙΣ, ο λαός έπλασε κατ'εικόνα και καθ'ομοίωση τους εκπροσώπους του. Χωρίς σοφία όμως.

Όπως και νάχει, εισήλθαμε σε χαλεπούς καιρούς. Ακόμα και όσες αγόραζαν σαμπάνιες, δεν θα τις χαραμίζουν πλέον στο μουνί τους.

Με φρίκη πάντως διαπιστώνω την τροπή που έχει πάρει το sanitarium. Ξεκίνησε με σκοπό να βγάζω κάποια σώψυχα, να ξεθυμάνω κάποια αισθήματα με λέξεις και κατέληξε εκπομπή του Πρετεντέρη (μεγάλη προσωπικότητα). Έπεσε και θύμα των μοχθηρών κουμμουνιστών και της βιομηχανίας επιμύκυνσης πούτσων... (βλ. spam comments)

oh hell...

Πέμπτη, Μαρτίου 04, 2010

Πολύ reunion ρε παιδάκι μου

Δεν μπορώ να ερμηνεύσω γιατί συμβαίνει αλλά τον τελευταίο μήνα σαν πολλοί να επανεφανίστηκαν στην ζωή μου. Παλίοι φίλοι και συμμαθητές, συμφοιτητές, ξεχασμένα φαντάσματα και άνθρωποι που είχα διαγράψει από την μνήμη μου απο καιρό.
Έρχονται δύσκολοι καιροί και μάλλον πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι σαν γροθιά, δεν εξηγείται αλλιώς η τάση προς τις παρελθοντικές σχέσεις...